دفتر یادبود, موزه جاویدالاثر

امیر سرتیپ گلفام /رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش

0 775

سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش شاید در سال های گذشته صرفه نظر از رسالت ذاتی تبلیغاتی این واحد سازمانی در بین همه نهادها وارگان های مشابه بسیار فعال و پویا حاضر و نقش فرهنگی بسزایی در زنده نگه داشتن یاد و خاطره ایام دفاع مقدس بر عهده دارد. امیر سرتیپ گلفام رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در یادداشتی اهدایی به موزه مجازی و دفتر یادبود پایگاه فرهنگی و اطلاع رسانی جاویدالاثر عباس کهن ،دل نوشته ای را به شهدای والامقام آن سال های طلایی تقدیم داشته است:

—————————–

بسم الله الرحمن الرحیم

دفاع مقدس به تنهایی ثمرات زیادی برای نظام جمهوری اسلامی ایران به ارمغان آورده است و مهتمرین ان چیزی نیست جز تثبیت این نظام الهی! آری زمانی که دنیای استکبار دست به دست هم داده بودند تا هیچ اثری از انقلاب اسلامی باقی نماند، مردمانی با عزم فولادین و ایمانی الهی و قلبی مطمئن وارد این مجاهدت شدند و با خلق قهرمانی های به یادماندنی، ایثارهای مثال زدنی، رشادت های علی (ع) گونه یک تنه در مقابل اتحاد ظلم مقاومت کردند و برترین این گروه با اهداء خون پاک راه را برای هم رزمان هموار کردند.

شهدا به حق قهرمانان اصلی دوران طلایی دفاع مقدس هستند و در این میان جاویدالاثر های شهید قطعا در درگاه الهی اجر و قرب بیشتری دارند.

یاد تمام شهدای دوران دفاع مقدس علی الخصوص 48000 شهید والامقام ارتش ج.ا.ا مخصوصا شهید جاویدالاثر عباس کهن گرامی باد.

سرتیپ ابراهیم گلفام

1395/03/03

——————————-

امیر گلفام

متن دستخط رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش

 

« روابط عمومی حفظ ارزشهای یاد جاوید» و اعضای تحریریه سایت جاویدالاثر از زحمات و تلاش های این ذخیره ارزشمند انقلاب اسلامی، امیر گلفام و نیز جناب سرهنگ میراحمدی در سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش شکر و قدردانی می نماید و این حرکت های خالصانه و بی ریا را نشانه اهمیت و ارج نهادن به مقام شهدا و مفقودین می دانند.

 

در باره نویسنده / 

مدیر سایت

مطالب مرتبط

ارسال پاسخ

ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. موارد مورد نیاز علامتگذاری شده است *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.